Kensington naar Amsterdam Arena in 2018

Kensington
Kensington naar Amsterdam Arena in 2018
Door sjoertb op 05 september 2017 - 14:18 Kensington zal volgend jaar in de Amsterdam Arena optreden. Er is een poster gespot van een aankondiging. De datum van het concert is 14 juli 2018. De band verkocht eerder meerdere malen de Ziggo Dome uit. Vanavond zit de band in De Wereld Draait door en zal er ongetwijfeld wat over vertellen.

De kaartverkoop start op woensdag 13 september om 10.00 uur via deze link. Mocht je een herinnering willen instellen zodat je op tijd klaar zit dan kan dat hier.




De officiele bevestiging is nu ook binnen. Kenstington staat op zaterdag 14 juli in de Amsterdam Arena. Tickets voor de show kosten tussen de 35 en 70 euro excl. servicekosten. De kaartverkoop start op woensdag 13 september om 10:00 uur. Wij kunnen je een herinnerings-mail sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fresku

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR FRESKU EN MOCROMANIAC" Hij ging van chips naar kip, van kip naar kreeft. Hij eet kreeft, het is...

Vlag Belgie

BELGISCHE BANDS STEAK NUMBER EIGHT EN BRUTUS NAAR... In december en januari komen twee Belgische bands naar Nederland uit de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.