Quicksand met nieuw album naar de Melkweg

Quicksand
Quicksand met nieuw album naar de Melkweg
Door RobZ op 04 september 2017 - 13:09 Met een nieuw album onderweg komt Quicksand op 17 november terug naar Nederland! Voor het laatst was Quicksand in Nederland te zien op Lowlands 1994. Wel stond de band in 2013 en 2014 al op Pukkelpop en Groezrock.

De band uit New York begon in de jaren 90 met leden uit verschillende hardcore bands als Youth Of Today, Gorilla Biscuits, Bold en Beyond. Na hun eerste gelijknamige EP volgden twee albums ‘Slip’ en ‘Manic Compression’ allebei de albums werden omschreven als alternatief of post-hardcore en werden vergeleken met de muziek van bands als Fugazi en Helmet.

In 1999 besloot de band wederom om uit elkaar te gaan en gingen alle leden een eigen weg in bij bands als: Rival Schools, Handsome en Deftones. Maar na al die jaren is de band terug en klaar om nieuwe muziek met de wereld te delen. Het nieuwe album genaamd ‘Interiors’ komt 10 november uit en is het eerste nieuwe album dat Quicksand uitbrengt in 22 jaar.

Vrijdag 17 november staat Quicksand in de Melkweg te Amsterdam. Tickets kosten 20 euro plus lidmaatschap en op vrijdag 8 september begint de voorverkoop om 10:00 uur via deze link op Ticketmaster.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nu Of Nooit

DEELNEMERSVELD NU OF NOOIT BEKEND GEMAAKTIn Limburg is bij Radio L1 het deelnemersveld voor Nu of Nooit bekend...

WolvesintheThroneRoomnews

BLACKMETALBAND WOLVES IN THE THRONE ROOM NAAR... De Amerikaanse blackmetalband Wolves in the Throne Room komt in november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.