CKY naar De Helling en Hedon voor optredens

CKY news_groot
CKY naar De Helling en Hedon voor optredens
Door Cartman91 op 30 augustus 2017 - 13:26 De Amerikaanse rockband CKY, rond Jess Margera (het broertje van professioneel skater, tv-persoonlijkheid en 'jackass' Bam Margera) komt voor optredens naar De Helling in Utrecht en Hedon te Zwolle toe.

CKY werd tijdens het MTV-programma Viva La Bam voornamelijk bekend. De muziek werd regelmatig gebruikt voor de show, met name '96 Quite Bitter Beings' is daardoor bekend geworden.

Op 10 december staat de band in Zwolle en een dag later, 11 december, spelen ze in Utrecht. Tickets voor het optreden in Zwolle gaan vanaf 1 september om 10:00 uur in de voorverkoop, voor het optreden in Utrecht gaan de kaartjes een uur later (11:00 uur) in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Hedon kost slechts 16,50 euro (reminder). Een ticket voor het optreden in De Helling kost je 17,50 euro (reminder). Meld je aan voor onze ticketreminder om de start van de kaartverkoop niet te hoeven missen.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Awkward I news

NAJAARSTOUR VOOR AWKWARD I VAN OKTOBER T/M DECEMBERVolgend jaar komt Awkward I met hun derde album, ' KYD '. Voordat het zover...

Randy Newman

RANDY NEWMAN MET EUROPESE 'DARK MATTER' TOUR NAAR... De Amerikaanse singer-songwriter Randy Newman komt begin volgend jaar met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.