Winnen: 2x2 kaarten voor Procol Harum in Metropool

Procol Harum
Winnen: 2x2 kaarten voor Procol Harum in Metropool
deel via whatsapp
Door op Procol Harum werd wereldwijd bekend in de jaren 60, met onder andere het nummer 'A Whiter Shade of Pale'. Na meer dan 40 jaar tourt de band nog steeds de hele wereld over. Op 24 september is de band in Metropool in Hengelo te zien.

Wil je daar graag bij zijn? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Procol Harum'.

Deze winactie loopt tot en met 26 juli.
deel via whatsapp
Sivert Høyem

WINNEN: 3X ‘SIVERT HØYEM LIVE AT ACROPOLIS’ 3-DISC...Vorig jaar gaf Sivert Høyem uitverkochte concerten bij Paradiso, Paradiso...

Carach Angren1

'CHRISTELIJKE FEESTDAG-VERPESTER' CARACH ANGREN... Vorig jaar werd er in december fel gereageerd door ChristenUnie Amstelveen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS