Ierse band Kodaline naar Brussel en Amsterdam voor concerten

Kodaline
Ierse band Kodaline naar Brussel en Amsterdam voor concerten
Door Cartman91 op 30 juni 2017 - 11:22 De Ierse band Kodaline, dat ook wel eens de nieuwe Coldplay wordt genoemd, komt aan het einde van het jaar naar het vasteland land van Europa.

Kodaline werd bekend door hun hitsingle 'All I Want'. Inmiddels heeft de band een nieuwe single uitgebracht, getiteld 'Brother', wat de eerste single van het nog te verschijnen derde album is. Dit weekend speelt Kodaline nog op Rock Werchter.

Op 8 november zal de band eerst in Ancienne Belgique te Brussel staan. Waarna de band een maand later, op 6 december, in de Amsterdamse AFAS Live staat. De ticketverkoop van beide optredens gaat op 7 juli om 11:00 uur van start. Een kaartje voor het concert in AFAS Live kost dan minimaal 32 euro, voor een kaartje in AB betaal je 27 euro (inclusief servicekosten).






Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



physical graffiti

LED ZEPPELIN BESTAAT 50 JAAR, TRIBUTEBAND PHYSICAL...Led Zeppelin, wie kent deze band niet? Inmiddels bestaat deze band 50 jaar en...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. SHAKIRA,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.