Mark Lanegan komt in navolging van Effenaar en Rock Werchter ook naar Metropool, Maassilo en Trix

mark lanegan
Mark Lanegan komt in navolging van Effenaar en Rock Werchter ook naar Metropool,...
Door Cartman91 op 28 juni 2017 - 11:45 De Amerikaanse zanger Mark Lanegan komt samen met zijn band deze maand en volgende maand al naar Nederland (Effenaar) en België (Rock Werchter) toe.

Daar is nu nog meer goed nieuws, want behalve een concert in Eindhoven komt de band uit Seattle ook naar de Metropool (21 november), Maassilo (22 november) en Trix in Antwerpen (23 november). Het voorprogramma zal worden verzorgd door Joe Cardamore en Lyenn.

Tickets voor het concert in Hengelo gaan vanaf 29 juni om 17:00 uur in de voorverkoop, waar de kaartjes voor het optreden in de Maassilo al te verkrijgen zijn. Voor het Belgische concert gaan de tickets pas vanaf 4 juli om 10:00 uur over de toonbank.

Kaartjes voor het optreden in de Metropool kosten dan minimaal 27 euro per stuk. Voor een kaartje in de Maassilo ben je 25,85 euro (inclusief servicekosten) kwijt. Tot slot betaal je dus vanaf 4 juli 31,50 euro voor een kaartje in Trix.The Horrors

BRITSE BAND THE HORRORS NAAR MELKWEG OZOnlangs kwam de nieuwe single 'Machine' van de Britse band The Horrors...

Ed Sheeran

ED SHEERAN NAAR AMSTERDAM ARENA EN WERCHTER IN 2018 Groot nieuws van de site van Ed Sheeran. De Engelse singer-songwriter heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.