Vierde show van De Staat in De Vasim

De Staat in the round
Vierde show van De Staat in De Vasim
Door sjoertb op 21 juni 2017 - 10:08 Aanvankelijk zou De Staat twee speciale shows in De Vasim in Nijmegen spelen. Daar kwam al snel een derde concert bij en nu is er ook nog een vierde bijgekomen op 16 november.

De shows op 17, 18 en 19 november zijn al uitverkocht. Kaarten voor de show op 16 november zijn gelijk in de voorverkoop gegaan via Ticketmaster.

Volgens frontman Torre Florim wordt deze concertserie een bijzonder spektakel. Hij legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Dijk band

DE DIJK SLUIT 2017 AF MET DRIE SHOWS IN PARADISOOok dit jaar komt De Dijk het jaar afsluiten in Paradiso. Op 14, 15 en 16...

TivoliVredenburg

SCHOTSE SINGER-SONGWRITER RICKY ROSS NAAR UTRECHT Met de rockband Deacon Blue, gevormd in 1985, werd Ricky Ross bekend maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.