Lost Key richt virtueel poptempel op

Door limma op 09 oktober 2007 - 13:26 Vijf jaar geleden richtte een groep Zeeuwen de Stichting Lost Key op, met als doel om een poptempel op te zetten. Dankzij de opbrengsten van het Lost Key Festival gaat de bouw van een Zeeuwse virtuele poptempel van start. Op de site is binnenkort het grafisch ontwerp te zien. Met de virtuele poptempel op internet wil de stichting laten zien hoe zij de Zeeuwse poptempel voor ogen hebben die ze graag ook in het echt gerealiseerd willen hebben.

Volgens woordvoerder Jos Houtzager is het nut van een dergelijke popzaal groot: “We hebben ‘t Beest in Goes, de Piek in Vlissingen en de Spot in Middelburg, maar we missen een centraal punt. Naast een concertzaal moet er ruimte zijn voor oefenruimtes, een winkel, een studio, bandcoaches en een muzikantenbank”

Wanneer de eerste virtuele poptempel van Zeeland open gaat, durft Houtzager nog niet te zeggen. Daar wordt druk aan gebouwd. En ook de echte poptempel zal er volgens Lost Key komen. Binnen tien jaar willen zij hun plan gerealiseerd hebben.Vlag Belgie7

NA GOUDVISHAL, HAALT OOK LINTFABRIEK 2008 NIETHet gemeentebestuur van Kontich heeft, na overhandiging van een vernietigend...

the police5

OPTREDEN THE POLICE IN ANTWERPEN UITGESTELD Sirenes en zwaailichten aan, want het concert dat The Police vanavond in...

REACTIES

Avatar skabuoy
vr 12 okt 2007 20:05

skabuoy Op zich een leuk idee om je toekomstige podium (en dergelijke) zo in de kijker te spelen. Ze zullen alleen wél moeten zorgen dat het ook in de kijker blíjft, anders is dit een beetje verspilde moeite en geld. :-?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.