Winnen: 3x2 kaarten voor Sepultura in Hedon

sepulturagroot
Winnen: 3x2 kaarten voor Sepultura in Hedon
Door ThomasS op 01 juni 2017 - 14:13 Sepultura is één van de hoofdrolspelers in de thrashmetal-scene. Met een zowel inventief als rauw oergeluid heeft de band Zuid-Amerika voor eeuwig op de kaart van de metalmuziek gezet. Deze zomer komt Sepultura voor een show naar Hedon (Zwolle) op 9 juli.

Wil je er graag bij zijn? Dan hebben we nu een mooie winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sepultura'.

Deze winactie loopt tot en met 7 juni.
Luxor

WILLEMEEN, LUXOR LIVE EN JACOBIBERG WORDEN SAMEN POP...Jongerencentrum Willemeen , popcentrum Jacobiberg en poppodium Luxor Live...

BettieServeertnews

BETTIE SERVEERT KONDIGT 12 NIEUWE CLUBSHOWS AAN... Bettie Serveert keert vanaf december terug op de Nederlandse podia. Met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.