Ariana Grande zegt mogelijk volledige tour en Sportpaleis-show af na de aanslag in Manchester

Ariana Grande
Ariana Grande zegt mogelijk volledige tour en Sportpaleis-show af na de aanslag in...
Door ThomasS op 23 mei 2017 - 10:47 Het concert van Ariana Grande in het Sportpaleis van zondag 28 mei wordt zeer waarschijnlijk afgelast na de zelfmoordaanslag in Manchester waarbij 22 doden zijn gevallen. Dat meldt de Belgische website ATV. De Standaard meldt eveneens dat het concert zo goed als zeker wordt afgelast.

Volgens de Amerikaanse site TMZ wordt de Europese tournee van Ariana volledig afgelast. Het Sportpaleis en Live Nation Belgium hebben nog geen melding gekregen dat het concert niet doorgaat. Zij wachten voorlopig nog even af.

Update: Mojo Concerts, die de Nederlandse shows van Ariana Grande organiseert heeft medeleven geuit naar alle slachtoffers en de crew van de zangeres. Het dreigingsniveau voor Nederland is niet direct verhoogd, al laat de concertorganisator aan NPO Radio 2 weten dat de beveiliging voor aanstaande concerten mogelijk wordt verscherpt. "We gaan in ieder geval de verhoogde maatregelen die na Bataclan zijn ingevoerd weer tegen het licht moeten houden en mogelijk aanpassen", aldus een woordvoerder van Mojo.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MisterandMississippinws

MISTER AND MISSISSIPPI OP CLUBTOUR IN HET NAJAAR...Onlangs heeft Mister and Mississippi al wat shows gegeven om het nieuwe...

Paradiso Popzaal

SLOWDIVE NAAR PARADISO EN BOTANIQUE Shoegaze-helden Slowdive kondigen vandaag een Europese tour aan. Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.