Winnen: 2 kaarten voor Kasabian in AFAS Live

Kasabian
Winnen: 2 kaarten voor Kasabian in AFAS Live
Door hnkhnk op 22 mei 2017 - 15:11 Bijna drie jaar na hun laatste uitverkochte show in Amsterdam komt Kasabian terug naar onze hoofdstad. Op 9 november staat de band in AFAS Live met materiaal van hun eerder dit jaar uitgekomen album 'For Crying Out Loud'. Ongetwijfeld zullen oudere hits als 'Shoot The Runner' ook niet ontbreken. Als voorprogramma neemt Kasabian de band Slaves mee dus dat zit ook wel goed.

Wil jij bij dit optreden aanwezig zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2 kaarten weggeven voor deze show op 9 november in AFAS Live!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Kasabian'.

Deze winactie loopt tot en met 8 juni.Paradiso Popzaal

SLOWDIVE NAAR PARADISO EN BOTANIQUEShoegaze-helden Slowdive kondigen vandaag een Europese tour aan. Nederland...

The Bootleg Beatles

THE BOOTLEG BEATLES MET EUROPESE TOUR LANGS BELGIË... Beleef of herbeleef de jaren '60 met The Bootleg Beatles. Deze Beatles...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.