Navarone vervangt Jett Rebel tijdens SENA Performers Guitar Week optreden in Gebouw T

review: Navarone - 10/03 - Patronaat
Navarone vervangt Jett Rebel tijdens SENA Performers Guitar Week optreden in Gebouw T
Door Cartman91 op 17 mei 2017 - 15:24 Door miscommunicatie van verschillende partijen kan Jett Rebel morgenavond (18 mei) niet optreden tijdens het SENA Performers Week concert in Gebouw T in Bergen op Zoom.

Het poppodium heeft snel geanticipeerd en heeft bijna last-minute Navarone weten te strikken als vervanger. Samen met een aantal gasten zal de band gedurende de avond een ode brengen aan de gitaarmuziek.

Ter compensatie van het annuleren van Jett Rebel zal je bij binnenkomst 6 muntjes ontvangen (genoeg voor 3 drankjes). Mocht je al kaartjes voor een avondje met Jett Rebel hebben gekocht, dan blijven deze geldig. Nog geen kaartje? Deze zijn nog steeds te verkrijgen. In de voorverkoop is een ticket 13 euro waard (inclusief servicekosten).

Jett Rebel staat op 12 oktober wel nog steeds op het programma van Gebouw T.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



grizzly

TIVOLIVREDENBURG VERWELKOMT GRIZZLY BEAR IN OKTOBERDe Amerikaanse band Grizzly Bear zette zichzelf in 2009 op de kaart met hun...

Bitterzoet

THE BLACK LIPS MET NIEUW ALBUM NAAR BITTERZOET De Amerikaanse garagae punk-band The Black Lips timmert al 17 jaar aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.