013 en Trix voor Papa Roach

paparoach
013 en Trix voor Papa Roach
Door Cartman91 op 17 mei 2017 - 11:18 De Amerikaanse rockers van Papa Roach komen na vier jaar afwezigheid weer eens naar 013 toe. Daarnaast komt de band ook naar Trix in Antwerpen.

Op 29 september staat de band eerst in het Tilburgse podium en een aantal dagen later, op 1 oktober, speelt de band rond frontman Jacoby Shaddix in Trix. Tijdens de concerten zal Frank Carter & The Rattlesnakes als supportact optreden.

Papa Roach komt zeer binnenkort met een nieuw album op de proppen. Dit album heet 'Crooked Teeth' en bevat o.a. de single 'Help' (zie hieronder). Naast de nieuwe nummers kan je tijdens de concerten uiteraard de klassiekers als 'Blood Brothers', 'Last Resort' en 'Between Angels and Insects' verwachten.

Tickets gaan vanaf 19 mei om 08:00 uur in de voorverkoop, waarvan de kaartjes van het Nederlandse concert via Ticketmaster verkocht worden. Een 013 ticket kost je 35 euro (excl. servicekosten) en voor een kaartje in Trix ben je 33 euro kwijt (inclusief servicekosten).

Voor de ticketverkoop van het concert in 013 kunnen wij je een herinnering sturen, mocht je bang zijn deze mis te lopen. Hoe je dat doet? Door je hier aan te melden.Lotto Arena

SOULWAX EIND 2017 NAAR LOTTO ARENA IN ANTWERPENSoulwax is helemaal terug! Na begin dit jaar Paradiso en Ancienne Belgique op...

013tilburgklein

GRAVEYARD NAAR TILBURG Vorig jaar was Graveyard al te zien op Pinkpop, Pukkelpop en Rock am Ring....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.