Mogelijk een nieuwe vestiging van Paradiso in Amsterdam Nieuw-West

Paradiso
Mogelijk een nieuwe vestiging van Paradiso in Amsterdam Nieuw-West
Door Cartman91 op 15 mei 2017 - 10:47 Het Amsterdamse poppodium Paradiso krijgt mogelijk een nieuwe vestiging in stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam.

Nieuw-West heeft een beperkt aantal culturele voorzieningen, daarom ziet het stadsdeel wel iets in deze plannen. Het nieuwe podium zou artiesten moeten aantrekken die buurtbewoners graag willen zien.

Het is nog onbekend waar exact het podium moet verijzen, maar de voorkeur ligt in een oud bedrijfspand. Een pop-up podium, dat elke keer op een andere locatie in Nieuw-West verschijnt is niet uitgesloten. Een andere optie is een podium in de buitenlucht.

De voorzitter van het dagelijks bestuur van Nieuw-West, Achmed Baâdoud, ziet liever andere plannen werkelijkheid worden. Volgens hem moet er een groot museum aan de Sloterplas komen.




Momenteel beheert Paradiso diverse andere podia, zoals Paradiso Noord (Tolhuistuin) en verzorgd het podium ook het programma in o.a. Bitterzoet, People's Place, Amstelkerk, De Duif, Oedipus, De Roode Bioscoop en Vondelkerk.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



PVRIS

AMERIKAANSE BAND PVRIS NAAR TIVOLIVREDENBURG EN TRIXDe Amerikaanse electropop-band PVRIS (je spreekt het uit als 'Paris') komt...

VorstNationaalnews

MARILYN MANSON IN DECEMBER NAAR VORST NATIONAAL Geen kaarten voor het uitverkochte concert van Marilyn Manson in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.