Steven Wilson naar Afas Live en Ancienne Belgique

Steven Wilson
Steven Wilson naar Afas Live en Ancienne Belgique
Door RobZ op 09 mei 2017 - 11:11 Cultheld in progrock-kringen Steven Wilson kondigt vandaag zijn 'To The Bone Tour' aan. Deze komt langs de Afas Live in Amsterdam en Ancienne Belgique in Brussel. De tour staat in het teken staat van zijn nieuw te verschijnen gelijknamige studioalbum.

Op woensdag 7 maart staat Steven Wilson in de Afas Live in Amsterdam. Vrijdag 9 maart is Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt.

Tickets voor beide shows gaan vrijdag 12 mei in de voorverkoop om 11:00 uur. Hier bestel je een ticket voor de show van Steven Wilson in Afas Live en hier bestel je tickets voor de show in Ancienne Belgique. Een kaart in Amsterdam kost je 40 euro (exclusief servicekosten). In Brussel betaal je 31 inclusief servicekosten.

Vanzelfsprekend kunnen wij je mailen als de kaartverkoop begint. Dan moet je wel een ticketreminder instellen. Dat kan hier voor Afas Live en hier voor Ancienne Belgique.the doors alive

THE DOORS ALIVE TERUG IN HET NAJAAR VOOR ACHT SHOWSDeze maand doet de tributeband The Doors Alive een aantal shows in...

Oosterpoort Groningen

CHRONIXX VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLAND Chronixx begon met produceren voor grote namen als Popcaan, Konshens en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.