Kansas en Uriah Heep exclusief naar 013

Uriah Heep
Kansas en Uriah Heep exclusief naar 013
Door Cartman91 op 29 maart 2017 - 11:36 De Amerikaanse band Kansas komt samen met de Britse band Uriah Heep (foto) voor een exclusief optreden naar 013 toe. Op 12 juli zullen beide bands op de main stage van het Tilburgse podium staan.

Kansas is vooral bekend van het nummer 'Dust in the wind' uit de jaren '70, met dit nummer scoorde ze een wereldhit. Voor Uriah Heep zal de klassieker 'Easy livin' als een meezinger gelden. Uriah Heep maakte net als Kansas voornamelijk furore in de '70'er jaren.

Tickets voor dit concert gaan vanaf 1 april om 09:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster. Een kaartje kost dan 49,45 euro (inclusief servicekosten). Voor de start van de kaartverkoop begint kunnen wij je een herinnering sturen via de mail, hiervoor dien je je wel aan te melden. Het aanmelden doe je hier.

Kansas


Uriah Heep


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBeth Hart

BETH HART NAAR ZWOLLE EN NIJMEGEN VOOR CONCERTENDe Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart had eerder aangekondigd in 2018...

Supersuckers news

SUPERSUCKERS MET EUROPESE TOUR O.A. LANGS LEIDEN,... De Amerikaanse rockband Supersuckers uit Tuscon, Arizona gaan in september...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.