Residente (bekend van Calle 13) treedt begin juli op in de Melkweg (Max)

Residente 2
Residente (bekend van Calle 13) treedt begin juli op in de Melkweg (Max)
Door ThomasS op 14 maart 2017 - 15:50 Rene Perez staat ook wel bekend als Residente, hij is de oprichter van de groep Calle 13. Die ook wel in de Melkweg te zien is geweest. Naast het feit dat Residente als frontman van die groep stond op te treden in uitverkochte stadionshows, heeft hij daarnaast 25 Grammy Awards (!) op zijn schouw staan. De meeste Grammy's die ooit aan een Latin artiest zijn toegekend.

Dinsdag 4 juli staat Residente in de Melkweg te Amsterdam. De kaarten kosten 22,50 euro per stuk en zijn vanaf vanochtend in de voorverkoop gegaan.


ChaseStatusnews.jpg

CHASE & STATUS EIND APRIL MET DJ-SET NAAR DOORNROOSJEHet gaat goed met drum 'n' bass en aanverwante genres in Nijmegen. Na...

Kawehi 1

ONE-WOMAN-BAND KAWEHI BEGIN OKTOBER NAAR BITTERZOET Het is een nieuw en grensverleggend fenomeen: de one-woman-band Kawehi . Met...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
di 14 mrt 2017 16:00

E-Clect-Eddy Residente > je kan nergens aangeven dat je deze act wil zien, zie ik wel vaker bij optredens. Je kan dan ook niet aangeven dat je die act al gezien hebt...! vergeten??

 0
Avatar E-Clect-Eddy
di 14 mrt 2017 16:00

E-Clect-Eddy vreemd, nu staat het er wel...

 0
geen avatar
di 14 mrt 2017 16:15

ThomasS Klopt, het duurt soms even voor alle koppelingen bij een nieuwe artiest in de database die optie mogelijk maken. Gelukkig is het nu gelukt zo te zien!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.