Voormalig wielrenner Sven Nys verrast Jan Smit met eerste ticket Sportpaleis-concert

review: Jan Smit - 22/10 - Ahoy Jan Smit
Voormalig wielrenner Sven Nys verrast Jan Smit met eerste ticket Sportpaleis-concert
Door Cartman91 op 06 maart 2017 - 12:36 De Volendamse zanger Jan Smit stond afgelopen weekend lekker te spelen totdat voormalig wielrenner (tweevoudig wereldkampioen veldrijden) en Belg Sven Nys het podium op kwam lopen om aan Jan te vragen wanneer hij eens een optreden geeft in het Antwerpse Sportpaleis. Jan stond met zijn mond vol tanden en bekende dat het Sportpaleis al enkele jaren op z’n to-do lijstje staat, waarop concertorganisator van Benelive Kris Bloemen met de allereerste "Jan & Alleman"-ticket voor het concert in Antwerpen in zijn handen naar Jan toe liep.

Kris zei "“Dit concert wordt een nieuw orgelpunt voor Jan Smit in Vlaanderen. En we zorgen samen met platenfirma Vosound, voor een primeur. Per ticketbestelling krijg je er een exclusief Jan Smit-album bij en dat krijg je op de avond van het concert als eerste mee naar huis. Jan z’n hits zullen er natuurlijk op terug te vinden zijn, maar ook verrassende samenwerkingen met collega-artiesten, die ook in het Sportpaleis van de partij zijn".

Het concert zal plaatsvinden op 10 maart 2018, bij aanschaf van een concertticket ontvang je gratis een voucher die je bij aankomst in de zaal af kan geven waarop je een CD van Jan Smit krijgt. Wie een extra CD wil kan deze bestellen via deze website, het kost je wel 22,50 euro extra. De concerttickets zijn via deze website te verkrijgen. Over de prijzen van de concerttickets is op het moment van schrijven nog niks bekend. Dit concert zal in het teken staan van 20 jaar Jan Smit.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vök

IJSLANDSE BAND VÖK OP TOUR DOOR NEDERLANDDe IJslandse band Vök komt in april naar Nederland toe voor een festival en...

Paradiso

CLUBTOUR VOOR GUUS MEEUWIS & THE MONKEY SANDWICH BAND Guus Meeuwis gaat met The Monkey Sandwich Band een Nederlandse clubtour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.