Ziggo Dome en Sportpaleis verwelkomen Jamiroquai

jamiroquai
Ziggo Dome en Sportpaleis verwelkomen Jamiroquai
Door GraciaVisscher op 06 maart 2017 - 10:58 Op woensdag 8 november komt Jamiroquai na een afwezigheid van zo'n 6 jaar weer voor een optreden naar Nederland voor een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Daarna speelt Jay Kay met zijn band op 11 november in Sportpaleis te Antwerpen.

De shows staan in het teken van het nieuwe album, genaamd 'Automaton', wat op 31 maart wordt uitgebracht. Het achtste studioalbum van de elektronische soul-funk band is geschreven en geproduceerd door frontman Jay Kay en toetsenist Matt Johnson. Jamiroquai is onlangs ook bevestigd voor een optreden op het North Sea Jazz Festival in juli.

Kaarten voor de show in Amsterdam gaan vrijdag 10 maart om 10.00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 39,- (excl. servicekosten). Ook de kaarten voor het concert in Antwerpen gaan op 10 maart om 10 uur in de voorverkoop. Tickets daar kosten minimaal 63 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefParadiso

CLUBTOUR VOOR GUUS MEEUWIS & THE MONKEY SANDWICH BAND Guus Meeuwis gaat met The Monkey Sandwich Band een Nederlandse clubtour...

Paradiso

HIM MET AFSCHEIDSTOUR NAAR PARADISO EN 013 De Finse band HIM komt na een lange stilte nog één keer terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.