Caro Emerald eind volgend jaar naar AFAS Live

Caro Emerald
Caro Emerald eind volgend jaar naar AFAS Live
Door Cartman91 op 03 maart 2017 - 14:56 De Amsterdamse zangeres Caro Emerald is al zeven jaar lang onafgebroken internationaal aan het touren en over slechts 4 dagen (7 maart) brengt ze nieuw materiaal (een EP) uit.

Deze maand is Caro al te zien in verschillende podia in Nederland, waarna ze eind maart naar Engeland vertrekt om daar te touren (onder andere in de Royal Albert Hall in Londen). In mei keert ze weer terug naar Nederland waar ze nog meer concerten speelt en ook 3 festivals (Onder aan de Berg, Nirwana Live en Pop on Top) aandoet. In augustus doet ze ook nog het Duitse 'A Summer's Tale' aan.

Nu is bekend geworden dat ze op 9 november 2018 in AFAS Live te Amsterdam zal spelen, het is dus nog even geduld hebben. De kaartverkoop hiervan gaat op 8 maart (over 5 dagen) van start. Over ticketprijzen is nog niks bekend. Kaartjes zijn te verkrijgen via de website van Caro Emerald.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013tilburgklein

KIEFER SUTHERLAND MET BAND NAAR 013 EN MELKWEGDe acteur Kiefer Sutherland , bekend van films als ' A Few Good Man ' en '...

Patronaat

AMERIKAANS METALTRIO ANIMALS AS LEADERS NAAR... Progressive metal en jazzy fusion rock, weinig bands die deze combinatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.