Jandino Asporaat onthult gasten voor Comedy & Concert in de Kuip (o.a. Sevn Alias en Broederliefde)

Broederliefde
Jandino Asporaat onthult gasten voor Comedy & Concert in de Kuip (o.a. Sevn Alias en...
Door Cartman91 op 03 maart 2017 - 12:43 Op zaterdag 1 juli staan cabaretiers Najib Amhali en Jandino Asporaat in de Kuip in Rotterdam, voor Jandino een jongendsdroom die uitkomt.

Gisteravond maakte Jandino bekend wie er, behalve hijzelf en Najib nog meer op het podium staan in het Rotterdamse stadion. Op het programma staan Gerard Joling, Broederliefde, Roué Verveer, Sevn Alias, Edsilia Rombley, Rolf Sanchez, Re-Play en Dignity.

Voor Broederliefde is het extra speciaal, omdat zij een eigen concert in een ander Rotterdams stadion spelen. Op 29 april staan de Rotterdamse broeders in hun geliefde Sparta Stadion "Het Kasteel".

Drie cabaretiers (één te gast) en verder muzikale optredens; dat is een unieke samenwerking tussen twee werelden, die van de cabaret en de muziek. Deze samenwerking schuilt onder de naam Comedy & Concert.

Tickets voor deze bijzonder avond zijn nog te verkrijgen via Ticketmaster. Een kaartje heb je voor minimaal 31,90 euro (inclusief servicekosten).Patronaat

AMERIKAANS METALTRIO ANIMALS AS LEADERS NAAR...Progressive metal en jazzy fusion rock, weinig bands die deze combinatie...

paradisoonews.jpg

SAM OUTLAW NAAR GROTE ZAAL PARADISO Vorig jaar deed de Amerikaanse country-zanger Sam Outlaw nog een tour langs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.