Winnen: 2x2 kaarten voor July Talk in Hedon

July Talk
Winnen: 2x2 kaarten voor July Talk in Hedon
Door sjoertb op 02 maart 2017 - 18:46 July Talk lanceerde in september 2016 het debuutalbum waarvan de nummers 'Guns + Ammunition' en 'Summer Dress' veel streams hebben gekregen. De samenzang van zanger Peter Dremains en zangeres Leah Fay spat eruit op de plaat maar ook live is de chemie zeker aanwezig.

De Canadese alternative rockband is nu aan het touren in Europa en komt binnenkort weer terug naar Nederland. Wil je de groep live zien? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor July Talk in Hedon, Zwolle op 12 maart!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'July Talk'.

Deze winactie loopt tot en met 8 maart.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. CELINE DION,...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

paradisoonews.jpg

MOS DEF DOET EXTRA AFSCHEIDSSHOW IN PARADISO Yasiin Bey, beter bekend als Mos Def , doet een extra afscheidshow in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.