Alice Cooper exclusief naar 013

Alice Cooper
Alice Cooper exclusief naar 013
Door Cartman91 op 01 maart 2017 - 10:50 De legendarische Amerikaanse rocker Alice Cooper komt in december exclusief naar Tilburg voor een concert in 013 op 4 december. Voordat hij in december naar Nederland komt staat Alice ook nog op de Lokerse Feesten in België (4 t/m 13 augustus).

Cooper werd vooral bekend van de nummers 'School's Out!' uit 1972 en 'Poison' uit 1989. Het vorige concert van hem in 013 was binnen een mum van tijd uitverkocht, de verwachting is dat het dit keer niet veel anders zal zijn wanneer op 4 maart om 08:00 uur de voorverkoop start via Ticketmaster.

Een reguliere ticket kost dan 60,75 euro (inclusief servicekosten). Voor de kaartverkoop van dit concert kunnen wij je een email-reminder sturen. Hiervoor moet je wel de reminder instellen, het instellen van de reminder doe je hier!
Doe Maar

DOE MAAR DERDE ARTIEST DIE 'ROYAL PARK LIVE' CONCERT...Doe Maar geeft op vrijdag 7 juli een concert in de tuin van Paleis Soestdijk...

Air Traffic2

BRITSE BAND AIR TRAFFIC KEERT NA 7 JAAR AFWEZIGHEID... Air Traffic is een Britse indierockband die enkele jaren geleden een gouden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.