Enter Shikari met 'Take To The Skies Ten Year Celebration' langs Utrecht en Antwerpen

Enter Shikari
Enter Shikari met 'Take To The Skies Ten Year Celebration' langs Utrecht en Antwerpen
Door RobZ op 25 januari 2017 - 12:05 Het Engelse post-hardcore viertal Enter Shikari viert dit jaar de tiende verjaardag van hun debuutplaat ‘Take To The Skies’ met een nieuwe tour. Op 12 komt Enter Shikari het jubileum vieren in TivoliVredenburg in Utrecht. Een dag later, 13 mei, is het feest in Trix Antwerpen.

Met hun licht ontvlambare nummers en wilde liveshows weet Enter Shikari een stevige livereputatie op te bouwen. Ze worden zo ook de grondleggers van het “electronicore” genre dat punk, hardcore, electronica, dubstep, drum’n’bass en rock tot één geheel breit.

De kaartverkoop van beide concerten is per direct van start! Hier bestel je tickets voor de show in TivoliVredenburg (á 21,50) en hier regel je kaartjes voor de show in Antwerpen (26,50).


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



drakenews.jpg

DRAKE SHOWS IN ZIGGO DOME OPNIEUW VERPLAATSTDrake heeft zojuist bekendgemaakt zijn twee concerten die zouden plaatsvinden...

Joep Beving

JOEP BEVING NAAR PARADISO EN TIVOLIVREDENBURG Componist en pianist Joep Beving brengt op vrijdag 7 april aanstaande zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.