nieuws: STAVAST op tour door Nederland en België

STAVAST news_groot
STAVAST op tourdoor Nederland enBelgië
deel via whatsapp
Door Cartman91 op 09 januari 2017 - 12:26 STAVAST is de nieuwe band van frontman Marco Roelofs, voorheen de frontman van de Heideroosjes. Met deze band komt er een tour aan die door Nederland en België loopt.

De tour wordt op 10 maart afgetrapt in het Venlose Grenswerk (tickets). Vervolgens trekt de band naar België voor optredens in Glabbeek (De Bunker, 18 maart), Stabroek (Moorland, 25 maart) en Meeuwen (De Mans, 1 april) om daarna de tour te vervolgen in Nederland.

Op 7 april te zien in Bibelot (Dordrecht), een dag later, 8 april, in Nieuwendijk (Xinix). 13 april in Merleyn te Nijmegen, 14 april in Vera Groningen, 21 april Metropool te Hengelo, 22 april Paradiso in Amsterdam (tickets), 28 april in Hedon Zwolle (tickets) en tot slot op 12 mei in Fluor in Amersfoort.

De ticketverkoop is per direct van start gegaan via de betreffende podia, de prijzen variëren per concert. De ticketverkoop voor het concert in Amsterdam loopt via Ticketmaster.


deel via whatsapp
013tilburgklein

PRIMUS EXCLUSIEF NAAR 013013 heeft weer een bekende band voor een exclusief optreden weten te...

simplon

PETTER CARLSEN MET 4 SHOWS NAAR NEDERLAND De Noorse singer-songwriter Petter Carlsen komt in april naar Nederland met...

REACTIES

Avatar gertjanmansie
ma 09 jan 2017 16:33

gertjanmansie Fluor in Amersfoort denk ik.......?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS