nieuws: Festivalinfo zoekt nieuwe stagiair(s) voor 2017

DJ Festival Sfeer (ADE Linde_Dorenbos)
Festivalinfo zoektnieuwe stagiair(s)voor 2017
deel via whatsapp
Door sjoertb op 22 december 2016 - 14:30 Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland en België. Met de titels Podiuminfo en Cabaretinfo erbij voorzien wij dagelijks zo'n 30.000 bezoekers van het laatste (live) muzieknieuws.

We zijn nu op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden in Amsterdam ons team willen versterken. De komende maanden gaan we weer aan de slag met het nieuws rond alle festivals en onze vaste team kan hierbij alle hulp gebruiken!

We zoeken een enthousiaste redactie-stagiair(e) in de richting media/cultuur of journalistiek, die net als wij op zoek wil naar het laatste en beste festival- en muzieknieuws. Voor het schrijven van cd-recensies, live-reviews en fotografie is tijdens je stage ook genoeg ruimte.

Ook kunnen we altijd goede stagiair(e)s ICT gebruiken, die willen meebouwen aan de Festivalinfo sites (html/php/mysql-development).

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: info@festivalinfo.nl.deel via whatsapp
Evanescence_news.jpg

CONCERT EVANESCENCE IN 013 UITVERKOCHT - EXTRA SHOW...Het concert van Evanescence op zaterdag 17 juni is razendsnel uitverkocht....

andy

ANDY FRASCO VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLAND De singer-songwriter en feestganger Andy Frasco heeft vandaag twee shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.