Winnen: 2x2 kaarten voor The Meteors in Altstadt

The Meteors 2
Winnen: 2x2 kaarten voor The Meteors in Altstadt
Door ThomasS op 15 december 2016 - 13:29 The Meteors, opgericht in het Londen van 1980, is een van de eerste bands die het (sub-)genre Psychobilly aan de man bracht. In een reactie op bands die zongen over ‘Big Green Cars’, ‘Rocking This Town’ en ‘Rockabilly Rebels’ hadden The Meteors duidelijk een andere voorkeur. Met onderwerpen als vampiers, kerkhoven en radioactieve kinderen omarmde de media deze excentrieke nieuwe band maar al te graag.

Wil je graag naar hun show in Altstadt op vrijdag 17 februari? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welke show je wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van de show. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Meteors'.

De actie loopt tot en met 22 december.noturningbacknews.jpg

NO TURNING BACK GEEFT ZEVEN CLUBSHOWS IN MEI (O.A....De band No Turning Back viert het 20-jarig bestaan met een nieuw album. Met...

KRS One

POPPODIUM ATAK, BOLWERK EN PAARD VAN TROJE ONTVANGEN... Lawrence Krishna Parker, oftewel KRS-One – Knowledge Reigns Supreme Over...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.