Loïc Nottet naar Vorst Nationaal en Melkweg

Loïc Nottet
Loïc Nottet naar Vorst Nationaal en Melkweg
Door RonjaTuinder op 14 december 2016 - 14:33 De Belgische zanger Loïc Nottet heeft al twee uitverkochte shows in april in Ancienne Belgique op de planning staan. Vandaag is bekend gemaakt dat Nottet ook naar Vorst Nationaal (Brussel) en Melkweg (Amsterdam) komt.

Loïc Nottet deed in 2014 mee aan The Voice Belgique, waar hij de finale haalde. Een jaar later mocht de zanger zijn land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, waar hij vierde werd met het nummer Rhythm Inside.

Op 8 mei speelt Loïc Nottet in de Melkweg Amsterdam. Tickets van dit concert kosten €17,05 en zijn vanaf 16 december om 10:00 uur beschikbaar op Ticketmaster.

Op 25 november speelt hij, een paar maatjes groter, in Vorst Nationaal te Brussel. Deze tickets kosten €39 en gaan ook op 16 december om 10:00 uur in de voorverkoop op deze website.
Kevin Morby 1

KEVIN MORBY IN 2017 ALLEEN IN PARADISO TE ZIENDe Amerikaanse zanger Kevin Morby staat in juni op het grote podium van...

Seu Jorge

SEU JORGE BRENGT ZIJN DAVID BOWIE COVERS NAAR DE... De Braziliaanse zanger en sambagrootheid Seu Jorge brak internationaal door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.