Drie concerten in Nederland en één concert in België voor July Talk

July Talk
Drie concerten in Nederland en één concert in België voor July Talk
Door Cartman91 op 13 december 2016 - 12:35 De Canadese alternative rockband July Talk maakt begin maart de oversteek naar het Europese continent voor concerten in Nederland en België.

Op 1 maart zal de band in de Utrechtse EKKO staan, waarna ze een dag later (2 maart) naar België verhuizen voor een concert in Trix (Antwerpen) om weer een dag later (3 maart) terug te keren naar Nederland voor een optreden in Volt te Sittard (tickets). Tot slot komt de band nog naar Hedon te Zwolle op 12 maart.

Afgelopen september bracht de band hun 2e album, getiteld 'Touch' uit. In die zelfde maand stond de band onder meer in Rotown, Atak, Vera en Paradiso. Ook speelde ze op festivals als Appelpop en Leffingeleuren.

Tickets voor de concerten zijn al verkrijgbaar, via de betreffende podia (met uitzondering van het concert in Volt, de ticketverkoop daarvan verloopt via Ticketmaster). De prijzen variëren, maar liggen tussen de 10 euro en 15 euro.
agnes obel

TWEEDE CONCERT VOOR AGNES OBEL IN TIVOLIVREDENBURGNiet zo lang geleden werd bekend gemaakt dat de Deense zangeres Agnes Obel...

Bob Dylan

TWEE CONCERTEN IN AMSTERDAM VOOR BOB DYLAN Gisteren werd bekend dat Bob Dylan weer gaat optreden in de Benelux. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.