The Jesus And Mary Chain voor concerten naar Amsterdam en Brussel

The Jesus And Mary Chain news_groot
The Jesus And Mary Chain voor concerten naar Amsterdam en Brussel
Door Cartman91 op 09 december 2016 - 11:00 De Schotse rockband The Jesus And Mary Chain komt voor concerten naar Nederland en België in april. De band speelt dan respectievelijk op 18 april eerst in de Brusselse Ancienne Belgique en een dag later (19 april) in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam.

The Jesus And Mary Chain bestaat al sinds de jaren '80 en is beïnvloed door bands als The Ramones en Shangri-Las. In het begin van hun carrière gaf de band ultrakorte concerten (10 minuten), waarbij de bandleden met de rug naar het publiek toe speelden en daarnaast ook nog op journalisten en fotografen spuugden.

De ticketverkoop voor het concert in Brussel gaat op 14 december van start, voor het concert in Amsterdam begint de kaartverkoop 2 dagen eerder op 12 december. Een kaartje voor het concert in België kost in de voorverkoop 38 euro (inclusief servicekosten). Aan de deur betaal je een euro meer. Een Ticket voor het concert in Paradiso kost je 41,50 euro (inclusief servicekosten) per stuk.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alex Vargas news

ALEX VARGAS IN APRIL NAAR ROTTERDAM EN UTRECHTAfgelopen november stond de Deense soulzanger Alex Vargas nog in Nijmegen,...

festivalinfonieuwlogo

IN DE VOORVERKOOP: O.A. GUNS N' ROSES, THE KOOKS EN... Om voor alle muziek- en concertliefhebbers bij te houden welke shows er in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.