The Kooks met 'Best of tour' naar 013 en Ancienne Belgique

Kooks
The Kooks met 'Best of tour' naar 013 en Ancienne Belgique
Door RobZ op 07 december 2016 - 18:17 Om de tiende verjaardag van de band te vieren, kondigen The Kooks vandaag een ‘Best Of’-tournee aan voor 2017! Het Britse viertal trapt de feestelijkheden op 21 april af in Manchester en staan op 15 mei in de Ancienne Belgique in Brussel. Vervolgens staan ze op 24 mei (de dag voor Hemelvaart) in 013.

In 2015 was the Kooks voor het laatst in Nederland te zien. Ze stonden toen op Paaspop en Zwarte Cross. België werd in 2016 nog wel door de band aangedaan. In dat jaar stond de band op Crammerock en Rock Zottegem.

Tickets voor de shows gaan vrijdag 9 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Een ticket in 013 kost je 34 euro excl. servicekosten. Via Ticketmaster koop je kaarten. Ben je bang de start van deze voorverkoop te missen? Wij kunnen je een mailtje sturen als het zover is. Hier stel je zo'n ticketreminder in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Deep Purple1

DEEP PURPLE MET THE LONG GOODBYE TOUR NAAR NEDERLANDDe Britse band Deep Purple komt op vrijdag 2 juni met The Long Goodbye...

Rob Klerkx

ROB KLERKX AND THE SECRET KONDIGT ‘FEVER DREAM’ CLUB... De Amsterdamse band Rob Klerkx and The Secret gaat vanaf december touren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.