The Doors Alive ook in 2017 naar Nederland

The Doors Alive
The Doors Alive ook in 2017 naar Nederland
Door Cartman91 op 06 december 2016 - 11:07 Eerder was al bekend dat de tributeband van The Doors, The Doors Alive in december een kleine tour door Nederland zou doen.

In mei van komend jaar komt de band terug naar Nederland voor een viertal concerten. De eerste datum is op 18 mei, dan komt de band naar De Helling te Utrecht (tickets). Een dag later (19 mei) spelen ze in het Venlose Grenswerk, op 20 mei in Gebouw T te Bergen op Zoom (tickets) en tot slot op 21 mei in de Melkweg te Amsterdam.

The Doors Alive wordt beschouwd als de beste Doors tributeband ter wereld. De zanger van de band zou zomaar een verloren tweelingbroer van Jim Morrison kunnen zijn, gezien hij qua uiterlijk, stem, performance en show als 2 druppels water op de "echte" lijkt.

De ticketverkoop gaat op 10 december van start (in sommige gevallen via Ticketmaster), ticketprijzen variëren per concert maar liggen rond de 27 euro.
Thievery Corporation

THIEVERY CORPORATION NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Thievery Corporation komt onze kant op. Het Amerikaanse triphop duo zal in...

Qfactory

METHOD MAN VERGEET ZIJN VLUCHT - SHOW MET REDMAN IN... Q-Factory heeft zojuist laten weten dat de show van Method Man & Redman...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.