Melkweg werkt aan oplossing kosten bouw MAX

Door Marz667 op 22 augustus 2007 - 09:11 Begin juli is er in de media ruim aandacht geweest voor de financiële situatie van de Melkweg na de verbouwing van The Max dit voorjaar.

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing voor het financieringstekort rond de vergroting van The Max. De Gemeente doet onderzoek naar de financiële positie van de Melkweg tot eind 2008, waarbij wordt bekeken in welke mate het bij de verbouwing van de Maxzaal ontstane tekort van € 1.800.000 door de Melkweg gefinancierd kan worden.

Ook wil de Gemeenteraad liefst dat er private partners gevonden worden die de Melkweg willen steunen in het dekken van de kosten en wordt onderzocht hoe het verbouwingstraject en de financiering daarvan zo heeft kunnen lopen.

In plaats van de € 1.250.000 die B&W beschikbaar wilden stellen heeft de Melkweg voorlopig € 500.000 van de Gemeente gekregen. Op 20 september wil de Raadscommissie Cultuur antwoorden hebben van het College van B&W en de Melkweg op bovenstaande punten. Podiuminfo houdt jullie op de hoogte!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Porcupine-Tree_news8

PORCUPINE TREE MET ANATHEMA NAAR HMHDe Engelse progressieve rockband Porcupine Tree komt in december voor een...

goth_electro_metal_news.jpg6

EMILIE AUTUMN TERUG NAAR TIVOLI DE HELLING Vrijdag 07 december zal Emilie Autumn een optreden geven in Tivoli de...

REACTIES

Avatar skabuoy
wo 22 aug 2007 16:59

skabuoy Dat is dus de hele makke... Melkweg is begonnen met de verbouwing na toezeggingen vanuit de gemeente. Op een gegeven moment komt puntje bij paaltje, en zegt de gemeente 'dat geld had die ambtenaar niet mogen toezeggen' en komt vervolgens niet over de brug.
Sinds het de landelijke media bereikte heeft Melkweg bijna consequent de zwarte piet toegeschoven gekregen vanwege mismanagement. Vind ik persoonlijk nogal krom. Volgens mij zou iedereen zijn begonnen met verbouwen na toezeggingen van de gemeente.
Maar goed, voorlopig is Melkweg nog 'up and running', en wat mij betreft blijft dat de komende decennia ook zo.

 0
Avatar Darkfiber
wo 22 aug 2007 20:59

Darkfiber een ambtenaar die iets roept of de gemeenteraad is nog wel iets anders....
de gemeenteraad beslist.
als je dan blind op een ambtenaar vaart dan is het volgens mij terrecht dat je zwarte piet krijgt.....dan ben je gewoon erg dom geweest. zeker als je voor een toko werkt die veel gebruik maakt van gemeenschapsgeld. dan ken je de regels. maar los van dit lesje staatsinrichting vind ik het niet correct dat de gemeente nu van plan is veel geld in de melkweg te pompen.het lijkt verdomme wel zo'n voetbalclub die zn begroting niet rond krijgt en vervolgens naar de gemeente kijkt om de hete kolen uit het vuur te halen....
dus skabuoy ja het is wel terrecht dat ze de schuld van dit debacle krijgen! :)

 0
Avatar Marieke234
ma 27 aug 2007 18:02

Marieke234 Ik kreeg ook laatst ook in de Max een scherm met reclame voor Blaupunkt, tussen het voorprogramma en de hoofdact. Is dat ook weer iets niets om uit de schulden te komen?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.