Sting in april naar Amsterdam en Brussel

Sting
Sting in april naar Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 14 november 2016 - 09:19 Gisteren heropende Sting nog de Bataclan in Parijs en afgelopen week kwam zijn nieuwe album '57th & 9th' uit. Vandaag maakt hij zijn '57th & 9th Tour' bekend. Op 2 april staat Sting in Vorst Nationaal te Brussel. 5 april is de Heineken Music Hall, die ter zijner tijd Afas Live heeft, aan de beurt.

Tijdens deze 57th & 9th Tour zal Sting bijgestaan worden door een driekoppige band, inclusief oudgediende gitarist Dominic Miller en Josh Freese (drums) en Rufus Miller (gitaar). Special guests tijdens deze tour zijn singer/songwriter en Fiction Plane frontman Joe Sumner en San Antonio Tex-Mex band The Last Bandoleros.

In 2015 was Sting voor het laatst in Nederland en Belgie te zien. Toen speelde hij samen met Paul Simon in de Ziggo Dome en het Sportpaleis.

De voorverkoop voor het concert in Amsterdam start op 18 november om 10:00 uur via Ticketmaster. Tickets kosten 69 of 79 euro exclusief servicekosten. Voor de show in Brussel kan je vanaf maandag 21 november 10:00 uur je kaarten kopen. Via de site van Sting is voor fans een presale beschikbaar.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR HIDDEN CHARMS IN EXTASE...De band Hidden Charms bestaat uit energieke jonge honden uit Londen die je...

Melkweg nieuwe logo

AMERIKAANSE INDUSTRIAL ROCKBAND ORGY VOOR EERSTE... De Californische industrial rockband Orgy komt voor de eerste keer naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.