Winnen: 3x2 kaarten voor Xander & The Peace Pirates in de Melkweg

Xander & The Peacce Pirates news_groot
Winnen: 3x2 kaarten voor Xander & The Peace Pirates in de Melkweg
Door Cartman91 op 07 november 2016 - 13:20 Xander & The Peace Pirates frontman Keith Xander werd geboren met één hand en gebruikt daardoor een haak als prothese. Dit gaf ongetwijfeld inspiratie voor de naam van de band. Xander heeft gitaar leren spelen samen met zijn broer, toen hij aan het herstellen was van een skate-ongeluk. Met diezelfde broer heeft hij toen de band opgericht en spelen ze pure, rauwe blues, soul en rock, vanuit de tenen gezongen en gespeeld.

Volgende week maandag 14 november spelen Xander & The Peace Pirates in de Melkweg (Amsterdam) en jij kan er zomaar bij zijn! Festivalinfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor het concert!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Xander & The Peace Pirates'.

Deze actie loopt t/m donderdag 10 november.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Shary-An

SHARY-AN BRENGT HAAR NIEUWE ALBUM ‘PROJECT ME’ NAAR...Vanaf maart gaat Shary-An met haar band op tour door Nederland, waar ze...

Foxygen

FOXYGEN KOMT NAAR PARADISO MET NIEUW ALBUM OP ZAK Foxygen is een psychedelische popband bestaande uit Sam France en Jonathan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.