Tokio Hotel terug in Amsterdam en Brussel

Tokio Hotel
Tokio Hotel terug in Amsterdam en Brussel
Door sjoertb op 15 september 2016 - 14:10 In 2005 scoorde de Duitse tienerband Tokio Hotel een grote hit met het nummer 'Durch den Monsun’. De flamboyante frontman Bill Kaulitz werd in Duitsland een superster en door de Duitse nummers in het Engels uit te brengen werd de band ook internationaal bekend. Vele grote shows volgden en de band verkocht meer dan zeven miljoen platen.

Nu, meer dan tien jaar later, is Tokio Hotel toe aan haar vijfde album genaamd 'Dream Machine'. In het teken van het album gaat de band ook weer touren. Op zondag 19 maart is de Amsterdamse poptempel Paradiso aan de beurt en op maandag 13 maart speelt de band in Ancienne Belgique in Brussel.



Kaarten voor de show van Tokio Hotel in Amsterdam kosten 40,50 euro inclusief servicekosten en zijn te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start woensdag 19 september om 14:00 uur. Bang dat je de voorverkoop mist? Hier kan je instellen dat je van ons een email-reminder krijgt.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kyle Gass Band 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR TENACIOUS D.'S KYLE GASS Kyle Gass kennen we van Tenacious D. waarin hij de tegenhanger is van Jack...

Melkweg nieuwe logo

GRIEKSE MUZIKANT GIANNIS HARLOULIS NAAR AMSTERDAM De zanger Giannis Haroulis geeft op 21 maart een optreden in de Melkweg in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.