Deelnemersveld popwedstrijd Nu of Nooit! bekend gemaakt

Nu of Nooit
Deelnemersveld popwedstrijd Nu of Nooit! bekend gemaakt
Door Cartman91 op 06 september 2016 - 11:37 De Limburgse popwedstrijd 'Nu of Nooit!' heeft het deelnemersveld bekend gemaakt. Eerst worden er 6 voorrondes gespeeld en degene die door mogen staan dan in de finale, met als inzet een plekje op het Pinkpop podium.

De eerste voorronde zal zijn op 14 oktober in het Heerlense Nieuwe Nor. Hier staan dan Cal & the Leavin' Train, Milk Machine, LoMalo, OLIVER en One Wonders. Een dag later is voorronde 2 in OJC Niks te Horst. Hier staan dan Etan Huijs, Cannonball Cletus, SEXDROIDZ, Thalamus en The Soup.

De 3e voorronde zal gehouden worden in de Bosuil te Weert op 21 oktober. Hier kan je Eauxby, Jane Who, Rhei, Shiverburn en The I.T.’s bewonderen. Een dag later is alweer voorronde 4 in het Roermondse Cultuurfabriek. Op dit podium staan dan Ron Verkoulen, White Noise, LUCA MADU, Moeders Mooiste en Dageraad te spelen.

Voorronde 5 vindt plaats in het Maastrichtse Muziekgieterij op 28 oktober. Aïcha Cherif, Benny Hitt, Black Label, MAASSA en Weekend Safari staan dan op de bühne. Een dag later is dan alweer de laatste speelronde, nummer 6. In deze laatste ronde staan Galloways, Morganas Illusion, Ruby Explosion, Throat Of Autumn en The Ten Bells als laatste gegadigden.

Tot slot moet er uiteindelijk een winnaar bepaald worden en dat wordt tijdens de finale gedaan op 10 december in het Venlose Grenswerk. De winnaar mag zoals gezegd tijdens Pinkpop optreden.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is al van start gegaan. Een kaartje heb je al voor 7 euro.De Roma

ELVIS COSTELLO OOK TWEEMAAL IN BELGIË TE ZIENEerder vandaag konden we melden dat Elvis Costello een extra concert in...

Steve-O

JACKASS-STUNTMAN STEVE-O NAAR DE OOSTERPOORT,... De bekende Jackass-ster Steve-O komt met zijn comedyshow naar Nederland. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.