Green Day naar Amsterdam en Brussel

Green Day
Green Day naar Amsterdam en Brussel
Door Cartman91 op 06 september 2016 - 10:15 Goed nieuws voor de fans van Green Day, de Amerikaanse band komt met hun "Revolution Radio Tour" naar de Ziggo Dome in Amsterdam op 31 januari en naar Vorst Nationaal op 2 februari!

De band brengt in oktober hun nieuwe album uit, waar de tour naar vernoemd is. De ticketverkoop voor het concert in de Ziggo Dome gaat komende vrijdag 9 september om 10 uur van start. Een kaartje is dan verkrijgbaar vanaf 44 euro (exclusief servicekosten). Voor het concert in Vorst Nationaal begint de kaartverkoop eveneens op 9 september, maar dan een uur eerder. Namelijk om 9 uur. Een kaartje daar heb je vanaf 55 euro (inclusief servicekosten).

Ben je bang de start van de voorverkoop te missen? Wij kunnen je per email een reminder sturen. Klik hier om een reminder voor de start van de voorverkoop van het concert in de Ziggo Dome in te stellen. Hier kan je ervoor zorgen dat je de start van de voorverkoop in Brussel zeker niet mist.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

EXTRA SHOW VOOR ELVIS COSTELLO IN CARRÉDe Britse muzikant Elvis Costello geeft een extra optreden op Nederlandse...

013tilburgklein

PROGROCK-BAND VAN NEAL MORSE EN MIKE PORTNOY... De Tilburgse zaal 013 heeft alvast een progrock-band geboekt voor april 2017....

REACTIES

Avatar Triarc
di 06 sep 2016 10:44

Triarc Jammer dat die concerten altijd zo'n 3,5 uur moeten duren. Op een gegeven moment ben je de ongein en opvulling wel zat. Ze moeten gewoon in max. 1,5 uur tijd een goede mix van oud en nieuw er doorheen raggen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.