Recensies: Smashing Pumpkins, Bad Religion, Velvet Revolver, Prince, ...

Door Stofje op 30 juli 2007 - 14:15 En toen was het weer even stil. De maanden mei, juni en juli brachten ons vele nieuwe (top)platen, maar er staat momenteel maar weinig op de releaselijsten. In dit overzicht gelukkig nog genoeg moois!

The Smashing Pumpkins - Zeitgeist
The Smashing Pumpkins zijn terug! Ineens stonden ze op het affiche van Pinkpop, vervolgens stonden ze op Rock am Ring en over drie weken zullen ze te zien zijn op Pukkelpop. Niet bepaald in de originele bezetting, slechts de drummer en zanger Billy Corgan zijn nog aanwezig.

Bad Religion - New Maps of Hell
Ook Bad Religion is terug met een nieuwe cd. De punkveteranen uit begin jaren '80 zijn alweer toe aan het veertiende album. Op dit moment zijn er nog geen optredens van Bad Religion bekend.

Velvet Revolver - Libertad
Slechts Fields of Rock, Rock am Ring en het Download-festival hadden Velvet Revolver geprogrammeerd. Toch opvallend, aangezien deze band live zeker de moeite waard is en met drie leden van Guns 'n Roses plus zanger Scott Weiland op zich al een bezienswaardigheid is.

Prince - Planet Earth
Als Prince een nieuw album uitbrengt, blijft dat niet lang geheim. Prince is goed in het onder de aandacht brengen van zijn nieuwe cd's. Vooral Groot in de jaren '90, maar met dit album zou ie het ook wel eens kunnen gaan redden in dit decennium. Benieuwd of ie Nederland weer eens vereert met een optreden!En uiteraard zijn er ook dit keer weer behoorlijk wat nieuwe recensies geplaatst. Een compleet overzicht kun je vinden in onze recensiesectie. Maar vooruit, nog enkele links naar recensies die de moeite zeker waard zijn:

Manowar - Gods of War Live (metal)

Ash - Twilight of the Innocents (pop)

The Enemy - We'll Live and Die in these Towns (pop/rock)

Air Traffic - Fractured Life (indie rock)

The Maple Room - A Glimpse of the Inside (emocore)biffyblyro_news.jpg11

BIFFY CLYRO NAAR AMSTERDAMSE MELKWEGOp dinsdag 9 oktober zal de band Biffy Clyro naar Nederland komen, dit voor...

hardcoreemocore_news.jpg13

BURY YOUR DEAD EN FAIR TO MIDLAND AFGELAST Helaas is het optreden van Bury Your Dead en Fair to Midland van 3 augustus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.