Douwe Bob treedt eind maart op in Heineken Music Hall

review: Douwe Bob - 13/11 - Effenaar Douwe Bob
Douwe Bob treedt eind maart op in Heineken Music Hall
Door ThomasS op 07 juni 2016 - 10:49 Door zijn optreden tijdens het Eurovisie Songfestival heeft Douwe Bob er een heleboel fans bij gekregen. Tijd dus voor een grote show. Zaterdag 25 maart geeft Douwe Bob een concert in de Heineken Music Hall.

De Amsterdamse zaal verandert eenmalig in de Fool Bar XL. Een extra grote versie van de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp, waar ook zijn recent verschenen derde album naar vernoemd is. In de ‘echte’ Fool Bar, op de bovenverdieping van zijn huis in Amsterdam houdt Douwe Bob regelmatig ‘Fool Bar Sessies’, waar hij akoestisch optreedt voor fans, vrienden en bevriende artiesten.

De kaartverkoop start vrijdag 10 juni, kaarten gaan 30 euro per stuk kosten. Maar wie er nog eerder bij wil zijn kan een gokje wagen: morgen (8 juni) om 15.00 uur zal Douwe Bob zelf op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam de eerste 100 kaarten gaan verkopen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WithinTemptation_news.jpg

EXTRA BLACK X-MAS SHOW VAN WITHIN TEMPTATION IN 013...Gister werd bekend gemaakt dat Within Temptation wederom een duistere...

passenger

PASSENGER VOOR SHOWS NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL De populaire singer songwriter Passenger gaat op tour om zijn nieuwe album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.