Ferry Corsten treedt solo op in Ahoy

Door Marz667 op 27 juni 2007 - 14:13 DJ Ferry Corsten verzorgt op 27 oktober een solo-optreden in Ahoy Rotterdam. Dat heeft dance-organisatie UDC vandaag bekendgemaakt. Tijdens Full On Ferry passeren alle draaistijlen van Corsten de revue: trance, techno en electro. Bevriende dj's en producers komen langs voor gastoptredens.

et evenement rond Corsten heeft als thema 'Masquerade'. Het thema komt terug tot in de kleinste details. Corsten behoort met andere Nederlandse dj's als Tiësto en Armin van Buuren tot de wereldtop. Momenteel toert hij door de Verenigde Staten. De Rotterdammer staat op 6 in de DJ Mag Top 100. Hij scoorde hits als 'Out of the blue', 'Rock your body rock', 'Fire' en 'Beautiful'. Zijn album 'LEF' was vorig jaar één van de best verkochte dance-albums in Amerika.

UDC organiseerde in Ahoy eerder met succes zogenoemde mega-events rondom dj's Carl Cox en Armin van Buuren.HerbertGronemeyernews.jpg4

HERBERT GRÖNEMEYER IN HEINEKEN MUSIC HALLDe Duitse zanger Herbert Grönemeyer geeft op 21 september een concert in de...

Lisa Gerrard1

LISA GERRARD NAAR ROTTERDAMSE SCHOUWBURG De Australische zangeres Lisa Gerrard zal op dinsdag 30 oktober 2007 in...

REACTIES

Avatar Anamatronic
wo 27 jun 2007 15:18

Anamatronic Wil hier heel graag bij zijn. Het is mijn favoriete DJ dus ben blij dat hij een keer de kans krijgt om een lange soloset te draaien :D.

 0
Avatar VivaLaKliko
di 03 jul 2007 22:11

VivaLaKliko uhhu dat wel maar niet mijn ding :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.