Geld terug voor Belgische fans die AC/DC met Axl Rose niet willen zien

AC/DC
Geld terug voor Belgische fans die AC/DC met Axl Rose niet willen zien
Door RobZ op 29 april 2016 - 11:51 Bezoekers van het concert van AC/DC in Werchter kunnen hun geld terugkrijgen nu de band voor de komende tour Axl Rose heeft gestrikt als zanger. Dit heeft concertorganisator Live Nation gisteren aangekondigd.

De recente personeelswissel binnen AC/DC, vanwege de naderende doofheid van zanger Brian Johnson doet flink stof opwaaien.

“Hoewel verkoopsvoorwaarden van de tickets niet voorzien in een terugbetaling om reden van een wijziging in de bezetting van een band, is nu beslist dit uitzonderlijk wel mogelijk te maken”, laat concertorganisator Live Nation weten. “Van donderdag 28 april tot maandag 2 mei om 20 uur kan via deze link om een terugbetaling verzocht worden. Vrijgekomen tickets worden via de wachtlijst opnieuw in verkoop gebracht.”


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maceo Parker

MACEO PARKER KOMT TERUG NAAR ROTTERDAMSE SCHOUWBURG Maceo Parker komt op 20 november naar de Rotterdamse Schouwburg. Hij speelt...

paradisoonews.jpg

AGNES OBEL KOMT NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Agnes Obel is al groot in eigen land, en buiten landsgrenzen ook geen...

REACTIES

Avatar graspop20
za 30 apr 2016 09:21

graspop20 Terecht, maar dat zie je niet overal. Netjes van de organisatie. Axl rose heeft gewoonweg geen stem meer om guns en roses hoogwaardig weg te zetten. Het is bij de meeste fans volgens mij ook over het algemeen geaccepteerd dat Slash & co het beter doen dan Axl & co. Om vervolgens Axl, die veel haat over zich heen krijgt Door arrogantie en lage prestatie, weg te zetten als vervangend zanger is absurd. Helemaal omdat AC/DC nog altijd floreert in tegenstelling tot Rose.

 1
Avatar Ron1984
za 30 apr 2016 14:26

Ron1984 In alle eerlijkheid moet ik zeggen dat Axl op de reunie optredens met Slash en Duff tot dusver weer heel aardig klonk.

Axl/DC lijkt me dan ook best leuk om te zien. Maar ik snap dat het een domper is als je het echte AC/DC verwacht had.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.