Nieuw: voorverkoop-overzicht op Podiuminfo

Lowlands sfeer crowdsurf
Nieuw: voorverkoop-overzich- t op Podiuminfo
Door op Niks is irritanter dan de voorverkoop van een show van je favoriete artiest missen. Podiuminfo lanceert vandaag een nieuwe pagina, waarmee dit wat ons betreft niemand meer hoeft te gebeuren.

Vanaf vandaag kan je op https://www.podiuminfo.nl/tickets/ een overzicht vinden van alle shows die er in de voorverkoop gaan. Verder bieden we een overzicht van welke shows de voorverkoop net gestart is, welke shows uitverkocht zijn en wat de populaire tickets zijn.

Deze nieuwe pagina is via het hoofdmenu van Podiuminfo te bereiken via menu-item "TICKETS".

We snappen dat voor iemand uit Groningen shows in Limburg minder interessant zijn, daarom kan je zoeken op stad, provincie en podium. Moet de voorverkoop nog starten? We hebben het makkelijk gemaakt jezelf een reminder te laten sturen als de voorverkoop echt begint. Ook kan je via ical een reminder in je eigen agenda zetten.

We hebben nog niet de voorverkoopinformatie van alle podia en ticketaanbieders, maar daar wordt hard aan gewerkt. We verwachten snel meer podia en ticketaanbieders in dit overzicht te krijgen.tindersticks

TINDERSTICKS NAAR EINDHOVEN, HEERLEN, TILBURG EN... Tindersticks komt weer terug naar Nederland. In februari was band nog te...

Lotto Arena1

GOOSE NAAR LOTTO ARENA IN ANTWERPEN Met een nieuwe plaat op komst heeft de band Goose meer goed nieuws! Op 28...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.