TivoliVredenburg verwelkomt Cypress Hill

Cypress Hill
TivoliVredenburg verwelkomt Cypress Hill
Door robinmelis op 08 maart 2016 - 11:11 Cypress Hill bestaat dit jaar 25 jaar, en dat moet gevierd worden met een speciale tour. De band heeft een aantal klassiekers op hun naam staan waaronder 'How I Could Just Kill A Man', 'Insane In The Brain' en 'I Ain't Goin' Out Like That'.

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew heeft door de jaren heen acht albums uitgebracht. Dit jaar zal er weer een nieuwe album verschijnen: 'Elephants On Acid'. Ook opent frontman B-real binnenkort zijn eigen wietshop.

Het concert vindt plaats op woensdag 22 juni 2016 in Tivolievredenburg. Tickets voor het concert gaan vanaf 11 maart 2016 om 10:00 in de voorverkoop en kosten €35.De tickets zijn hier te verkrijgen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ziggo Dome

CONCERT JANET JACKSON IN ZIGGO DOME UITGESTELD Janet Jackson zou op maandag 2 mei 2016 in de Ziggo Dome te Amsterdam een...

acdcnews.gif1

AC/DC MOET SHOWS AFBLAZEN VANWEGE DOOFHEID ZANGER -... Het optreden van AC/DC op 16 mei in Werchter staat op losse schroeven. De...

REACTIES

geen avatar
di 08 mrt 2016 11:52

eatsleeprave.. Waarom in de zomer ook? Het is al zo verstikkend heet in de nieuwe Tivoli, die zo slecht is gebouwd dat de airco het niet doet en het er bijzonder vochtig is, ze hadden ook waterproblemen... En aangezien het eind Juni nog al erg warm kan worden in Utrecht, sla ik deze maar over en gok ik dat ze ook op een festival staan. Man, wat missen wij de oude Tivoli zeg. Prijs is trouwens prima.

 -2
Avatar Ron1984
di 08 mrt 2016 20:26

Ron1984 Mag ook wel een showtje in de Oosterpoort bij!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.