The Mouse Outfit geeft twee concerten in Nederland

The Mouse Outfit
The Mouse Outfit geeft twee concerten in Nederland
Door robinmelis op 03 maart 2016 - 11:37 De Engelse hiphop band The Mouse Outfit gaat al een tijdje rond in hun eigen land. Begin 2015 hebben ze een nieuw album uitgebracht, en daarmee gaan ze op tour. The Mouse Outfit komt met hun mix van hiphop en jazz, soul en reggae naar het Paradiso en Simplon. De band heeft al een prijs voor beste hiphop album van het jaar 2013 op hun naam staan en daarbij stonden ze in hetzelfde jaar in het ABC News Album Top 50.

Het concert in Paradiso vindt plaats op 30 juni 2016. Kaartjes voor het concert kun je hier vinden. Kaartjes voor het concert in Paradiso gaan 4 maart 2016 om 10 uur in de voorverkoop.

Het concert in Simplon vindt plaats op 1 juli 2016. De kaartjes voor het concert in Simplon kosten €11 (excl servicekosten). Die kun je op de website van Simplon vinden.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



John Coffey

JOHN COFFEY SPEELT SOUNDTRACK VAN TONY HAWK'S PRO...Dat John Coffey een erg toffe band is wisten we al . Nu hebben de heren...

Paradiso

DOUWE BOB MET NIEUWE CLUBTOUR DOOR NEDERLAND De Amsterdamse singer-songwriter Douwe Bob gaat eind 2016 door Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.