Pentatonix geeft concert in Heineken Music Hall en Lotto Arena

Pentatonix
Pentatonix geeft concert in Heineken Music Hall en Lotto Arena
Door robinmelis op 01 maart 2016 - 10:34 Pentatonix komt naar Nederland en België. Ze komen op 1 juni 2016 in de Heineken Music Hall en 2 juni 2016 in de Lotto Arena in België.
De Amerikaanse a-capellagroep brak in 2011 door na het winnen van de talentenjacht 'The Sing Off'. Sindsdien zijn ze met de covers zoals 'Where are ü now' van Justin Bieber en 'Papaoutai' van Stromae begonnen. Daarmee hebben ze vorig jaar een nieuw album uitgebracht. Daar staan ook eigen nummers op, waarbij ze ontdekten dat ze ook het talent hebben om zelf liedjes te schrijven. Deze a-capella-sensatie zijn bekroond met al twee Grammy's voor 'Best Arrangement, Instrumental or A Capella'. Nu ze beginnen met hun nieuwe World Tour hebben ze als special guest Us The Duo mee. Zij braken door met hun 6 seconde durende covers op Vine.

Het concert in de Heineken Music Hall vindt plaats op 1 juni 2016. Kaartjes voor het concert gaan 4 maart 2016 a.s om 10:00 in de voorverkoop. Een kaartje kost €37,50.

Het concert in de Lotto Arena vindt plaats op 2 juni 2016. Kaartjes voor het concert gaan vrijdag 4 maart 2016 a.s om 10:00 in de voorverkoop. Een kaartje kan variëren van €39 tot en met €67 (inc. sk)


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Kills 1

THE KILLS KOMT BEGIN MEI NAAR DE MELKWEGDe deels Amerikaanse en deels Britse indierockband The Kills komt voor een...

TivoliVredenburgnws

WILCO VOOR CLUBSHOW NAAR TIVOLIVREDENBURG Het was al een tijdje bekend dat Wilco op Best Kept Secret en Le Guess Who?...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.