Winnen: 2x2 kaarten voor Kenny B in Podium Victorie

review: Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Kenny B
Winnen: 2x2 kaarten voor Kenny B in Podium Victorie
Door sjoertb op 24 februari 2016 - 11:02 Wanneer je Kenny B zegt hoef je niet uit te leggen van welk liedje hij is. Om het nummer 'Parijs' kon je vorig jaar niet omheen. Geen wonder dat de zanger op tour is langs de Nederlandse podia. Ook Alkmaar komt aan de beurt. Op 11 maart treedt Kenny B op in Podium Victorie.

Naast 'Parijs' heeft de zanger meer feel good-liedjes in zijn repertoire:


Heb jij wel zin in een avondje feest met deze Nederlandstalige artiest? Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Kenny B in Podium Victorie op 11 maart.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Kenny B'.

Deze actie loopt t/m 29 februari.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lmfaonieuws.jpg

LMFAO'S REDFOO NAAR MELKWEG EN TRIX MET PARTY ROCK CREW"Party Rockers in the house tonight!". Redfoo werd als de helft van...

Vintage Trouble

PINKPOP-BAND VINTAGE TROUBLE OOK NAAR MELKWEG EN... Net werd de Amerikaanse band Vintage Trouble aangekondigd voor een show op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.