Nieuw: ticketlinks op Festivalinfo en Podiuminfo

review: Dour Festival 2015
Nieuw: ticketlinks op Festivalinfo en Podiuminfo
Door RobZ op 23 februari 2016 - 15:59 Misschien is het je al opgevallen: sinds eind vorige week hebben vele nieuwsberichten, concert- en festivalpagina's op Festivalinfo en Podiuminfo een blok met ticketlinks gekregen. Hiermee zie je in een oogopslag wanneer een concert of festival in de voorverkoop gaat, wat de tickets kosten en of de tickets uitverkocht zijn. Vanzelfsprekend komt alle data direct bij de bron vandaan en linken we alleen naar de officiële voorverkoopadressen.

Bovendien hebben we wat handige functionaliteiten toegevoegd. Niets is irritanter dan het precieze voorverkoopmoment missen bij een snel uitverkocht concert of festival. Daarom bieden wij de mogelijkheid een voorverkoopmoment toe te voegen aan je (online) agenda via ical. Ook is het mogelijk jezelf een herinneringsmail met alle voorverkoopinfo te laten sturen op het moment dat jij dat wilt.

Zo ziet dat er uit:


Zo ziet het er uit als een concert/festival uitverkocht is (weekendkaarten) of als er gewoon nog tickets zijn:


Sowieso een goed idee om niet te vergeten dat TW Classic met Bruce Springsteen, Lana Del Rey en Lionel Richie woensdag om 10:00 uur in de vooverkoop gaat :). Hiernaast heb je (een voorbeeld van) de mogelijkheid een herinnering in te stellen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vintage Trouble

PINKPOP-BAND VINTAGE TROUBLE OOK NAAR MELKWEG EN...Net werd de Amerikaanse band Vintage Trouble aangekondigd voor een show op...

paradisoonews.jpg

VOLGENDE EDITIE LONDON CALLING KRIJGT AUSTRALISCH... Met aankomende editie om de hoek kan de organisatie het toch niet laten om al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.