Winnen: 2x2 combikaarten voor The Used in Dynamo

The Used 2
Winnen: 2x2 combikaarten voor The Used in Dynamo
Door ThomasS op 16 februari 2016 - 13:17 The Used komt eind februari naar Eindhoven. Op 26 februari spelen ze tijdens hun set het debuutalbum in Dynamo en een dag erna zullen ze hun tweede plaat integraal vertolken.

Zou jij hier bij willen zijn? Dat kan! Podiuminfo mag 2 x 2 combi-tickets weggeven, geldig voor de shows van The Used op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari in Dynamo.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Used'.

Deze actie loopt t/m 22 februari.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ekkonieuwslogo

ONDER INVLOED EN EKKO ORGANISEREN CONCERT IN MOLEN... A New International (foto) & Lea Kliphuis spelen een middagconcert in...

De Pul2

URIAH HEEP GEEFT CONCERT IN DE PUL EN CULTUURPODIUM... De Britse rockband Uriah Heep geeft een concert op 13 mei 2016 in De Pul te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.