Neil Young naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Neil Young & Crazy Horse
Neil Young naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door ThomasS op 15 december 2015 - 10:21 Zaterdag 9 juli treedt Neil Young met Promise Of The Real op in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert dat deel uitmaakt van de ‘Rebel Content Tour’ begint vrijdag 18 december om 10 uur.

De Canadese rocker komt op vrijdag 24 juni ook naar het Sportpaleis te Antwerpen.Neil Young geldt al jaren als een van de belangrijkste en meest spraakmakende singer-songwriters in de popgeschiedenis. Grote hits zijn Old Man en Heart of Gold.

In juni van dit jaar is The Monsanto Years, het 36e studio-album uitgebracht. Hierop werkt Young samen met de zonen van Willie Nelson: Lukas en Micah. Maar ook met muzikanten uit Lukas’ band Promise Of The Real. Zij nemen dan ook de begeleiding van Young tijdens de ‘Rebel Content Tour’ voor hun rekening.

Entree: € 49, € 66, € 69, € 76 (excl. servicekosten)Gladiator

HANS ZIMMER (BEKEND VAN O.A. DE MUZIEK IN GLADIATOR)...De Duitse componist Hans Zimmer komt naar Nederland. Op dinsdag 24 mei 2016...

megadethnews.jpg

MEGADETH KOMT IN JUNI VOOR EEN SHOW NAAR GRONINGEN De Amerikaanse heavy metalband Megadeth geeft op dinsdag 14 juni een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.